Velkommen til en spennende bibelcamp-sesong i Lyngdal, enten du skal bo i campen eller bor i nærområdet.

For å kunne gjennomføre sesongen på en forsvarlig måte, må vi nok kreve at alle som skal komme til møter og fellesmåltider må registrere seg på forhånd. Til dette brukes appen meet316, og du og dine kan nok ikke komme til våre samlinger uten at du eller en medhjelper registrerer deg gjennom den. Dette handler om vårt ansvar som arrangør til å ha gode smitteverntiltak på forhånd (maks 200 personer med nødvendig avstand i samme lokasjon), samt mulighet til å spore personer i etterkant om det skulle bli smittetilfelle(r). Alle persondata lagres trygt og forsvarlig uten innsyn av uvedkommende. 

 

Til deg som ikke bor i campen, men vil komme til enkeltmøter: Vi ber om forståelse for at vi må prioritere reservasjon for de som er tilreisende til campen, men vi tror det vil være plass til de fleste utenom også (vi vil f.eks. ha kveldsmøte i tre ulike lokaler med plass til 600 pers til sammen). Reservering av plass vil åpne 13 timer før start. Du finner informasjon om installasjon og veiledning av appen på denne siden: https://www.imf.no/meet316/ Når du laster ned arrangementet

«Lyngdal Bibelcamp 2020» inne i appen, oppgir du arrangementskode 4580. 

 

Til deg som skal bo i campen: Bruk samme nettside (https://www.imf.no/meet316/), men ikke bruk arrangementskode 4580! Om du vil kunne reservere plass 26 timer på forhånd, må du bruke en og arrangementskode som du får utlevert ved ankomst til campen. Appen meet316 må du gjerne/helst laste ned og installere på forhånd, og gjøre deg kjent med den. Så ta med deg smart-telefon, nettbrett eller PC når du kommer.

Får du ikke installert appen kan du ta kontakt med oss på 38 33 06 50

«Vi har forståelse for at noen opplever vår løsning utfordrende, men må minne om at det er regjeringen og helsemyndighetene som setter rammebetingelsene, og vi som arrangør må ta høyde for at 7-8000 mennesker + lokalbefolkning vil være innom Bibelcampen i sommer. Da må vi som ansvarlig arrangør ha et system som gjør det mulig for oss å håndtere dette, ikke minst for å foreta rask smittesporing om utbrudd mot formodentlig skulle skje».

Velkommen skal du være, og takk for hjelpen til å gjøre årets bibelcamp til et trygt og forsvarlig arrangement! 

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - svarte sirkelen