top of page

Endringer

Det er gjort diverse endringer foran årets sesong, som er listet opp under. Dersom noe er uklart, fint om du skriver til oss på drift@bibelcampen.no

Satsing på frokost

Frokost er dagens viktigste måltid blir det sagt. Vi vil tilby en frokost som er mer lik det du kan få på hotell; flere ulike typer oster, finere pålegg, eggerøre, grønnsaker, salater, nugatti og kanskje pannekaker på søndager. Godt brød og rundstykker. Frokost er inkludert for gjester på internat B/G/J. Andre gjester kan kjøpe frokost for kr. 110,- (60,- kr for barn)

Sengetøy og utvask inkludert

I år er sengetøy til antall senger inkludert i prisen for rommet/leiligheten. Sengetøy får dere utdelt i resepsjonen ved ankomst.

Utvask er også inkludert i prisen

Antall dyner og puter

På hvert rom og leilighet vil det være dyner og puter til antall senger.

Rom med hems må ha med egne eget liggeunderlagt og sovepose e.l. Ikke mulig å leie madrass.

Nye middagstider

Middag blir fra kl. 1400-1500 torsdag-søndag. De andre dagene kan gjester kjøpe ferdigmiddager i butikken.

Bo åtte personer på C og D

Vi åpner for at to personer/barn kan bo på hver hems, totalt åtte personer.

Må ha med eget
liggeunderlag og sovepose

I leiligheter som har hems, internat C og D, kan to personer/barn bo på hver hems. Totalt kan en bo 8 personer i disse leilighetene. Men gjestene må ha med eget underlag/luftmadrass og sovepose. Det vil ikke ligge madrasser eller dyne og puter på hems.

Det samme gjelder leilighetene i E og F. Her vil det være seks sengeplasser + to egne luftmadrasser e.l. Totalt 8 personer

Priser på rom og leiligheter

Det er mange ting som er med og bestemmer prisen. Nytt av året er at sengetøy og utvask er inkludert i prisen. For leiligheter styrer også etterspørselen prisen, hvor uke 28 og 29 er de meste populære, og dermed dyrest. Uke 27 og 30 er rimeligere. For internat C/E/F er dette en ukespris, som kan deles opp i antall dager, som gir en døgnpris som ikke er mye ulik de andre rommene.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - svarte sirkelen
bottom of page