top of page
Om Lyngdal Bibelcamp

Som navnet tilsier; Vi camper i Lyngdal, med Bibelen i fokus. Dette er hva du kan vente deg på LBC. Mange har lange tradisjoner for å reise på LBC, hvor de får både hvile i sørlandsidyll, samtidig som at de får påfyll gjennom bibeltimer, møter og konserter. Til sammen, i 4 uker samlet rundt juli måned, og mange 1.000 mennesker er innom Lyngdal Bibelcamp hver sommer.

Lyngdal Bibelcamp drives i fellesskap mellom Indremisjonsforbundets avdelinger i Lyngdal og på Sotra ved Bergen. Programarbeidet ledes av arrangementsansvarlig Kenneth Foss, som holder til på ImF sitt hovedkontor på Straume. Møtevirksomheten omfatter møtene i hallen for alle aldersgrupper, barnearbeid med inndeling i flere aldersgrupper, ungdomsarbeid og kveldstreff. Lyngdal Bibelcamp Drift AS har sin base i Lyngdal, og står for campingdrift, utleie av rom og matservering. Selskapet ledes av daglig leder Ståle Andersen og arrangementsansvarlig Mats Alvheim. Ståle Andersen er også rektor for den kristne videregående skolen KVS-Lyngdal AS. Det er et tett og godt samarbeid mellom programarbeidet og driftsselskapet for å gi gjestene et godt tilbud. Ferie gir hvile, Guds Ord gir kraft.

Litt om Lyngdal

Lyngdal er en bykommune på Sørlandet med 10.464innbyggere (1.1.2021). Gode oppvekstvilkår, blomstrende næringsliv og variert kulturtilbud gjør Lyngdal til en attraktiv kommune for barnefamilier, unge etablerere og nye virksomheter.

Sentral beliggenhet gjør Lyngdal til et geografisk og kommunikasjonsmessig knutepunkt vest i Agder. Med kort reiseavstand til store byer som Kristiansand og Stavanger kan du enkelt komme deg videre både innenlands og utenlands.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - svarte sirkelen
bottom of page