top of page

Viktig info om Lyngdal Bibelcamp 2020.

Vi er veldig glade for å kunne ønske velkommen til Lyngdal Bibelcamp sommeren 2020. Det vil bli en annerledes sesong pga Korona. Videre i dette skrivet vil du finne viktig info.

En viktig forutsetning for å få til denne sesong er at foreldre tar ansvar for sine barn når det gjelder diverse smittetiltak.

Slik det ser ut nå vil det maks kunne være 200 stk med 1 meters mellomrom på de forskjellige samlingene utfra info fra regjerningen i mai. Det meste denne sommeren vil skje i hallen. I tillegg setter vi opp det «gamle» møteteltet. For å få plass på de ulike samlingene må folk registrere seg gjennom en App. Dette vil det komme mer info om når sesongen nærmer seg. Alt som arrangeres i hallen streamer vi. Det betyr at de som ikke får plass på samlingene kan se samlingene online på Facebook. Det vil i tillegg bli lyd og bilde inn til fotballdelen av hallen slik at det også der vil være plass til 200 personer.


Dagsprogrammet inkludert søndag:

Mandag formiddag skjer det ikke noe på campen.

10.00 Familiemøte i hallen for yngre barn (Jungel + Safari). (søndag kl 11.00)

Familiemøte i møteteltet for eldre barn (Savanne + B- tween). (søndag kl 11.00)

11.15 Bibeltime for de voksne i hallen. (ikke søndag)

12.30 Tenåringsbibeltime i hallen. (ikke søndag)

19.30 Kveldsmøte i hallen. (Vi legger opp til direkte overføring av kveldsmøte til fotballdelen av hallen på stor skjerm. I fotballdelen vi det max kunne være 200 personer til stede, og for disse er det egen inngang)

22.00 Ungdomsmøte i hallen 4 kvelder pr uke.

Andre ting å merke seg:

- Familiesamlingene torsdag vil gjennomføres som vanlig kl 16.00 i uke 27 og 30. I uke 28 og 29 gjennomføres to identiske samlinger kl 15.00 og 17.00.

- Kveldsåpent og konserter gjennomføres ikke.

- Seminar onsdag og fredag 16.00 gjennomføres i Eden.

- Bibelcampen vil vare fra 29 juni til 26 juli (uke 27, 28, 29 og 30). I tillegg vil campingen være åpen uke 26, 31 og 32.

- Eden med matservering gjennomføres ikke. Det vil istedenfor satses på andre miljøtiltak for ungdom på dagtid og kveldstid.


VELKOMMEN😊

Mvh Kenneth Foss, Indremisjonsforbundet.

1 165 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Høysesong

Vi er klar for en ny høysesong. Mange har bestilt rom/leiligheter og ikke minst campingvogn. Skulle ønske vi hadde flere campingplasser i uke 28 og 29, da det er helt fult. De andre ukene er det enda

Lavsesong

Vi merker at tiden med korona er over. Omtrent daglig har vi utenlandske turister som gjester på campingen. Veldig gøy! I lavsesongen er campingen bemannet kl. 10- 15 på hverdager og helgevakt i helge

Påske

Vi åpner for "drop-in camping" fra påske og utover. Du trenger ikke forhåndsbestille. Det vil være en helgevakt tilgjengelig hver helg fra påske og frem til sommersesongen starter. Ønsker du å campe i

Kommentare


  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - svarte sirkelen
bottom of page