top of page

Ungdoms

Campen

Ungdomscampen er en del av arbeidet på Lyngdal bibelcamp. Vi har vårt eget program og våre egne arbeidere og frivillige. Men samtidig ønsker vi også å være synlige på campen ellers både i møtene og på området.

Se her for en beskrivelse av en «normal» ukesrytme på Ungdomscampen.

På Ungdomscampen møter du et lederteam bestående av blant annet teamleder, aktivitetsleder, forkynner, lovsangsteam, Edenarbeidere og teknikere. Teamleder er lederen for teamet og den aktuelle uken på Ungdomscampen hun/han er der. Spør hun/han om du har spørsmål om programmet, ønsker noen å snakke med aller annet." 

Aktivitetsleder(e) har hovedansvaret for aktiviteter på Ungdomscampen. Hver dag er det noe som skjer, større eller mindre. Det er alt fra volleyball og fotball, til større happenings der vi kanskje forlater selve campområdet og drar av gårde for noen timers action en annen plass. Spør aktivitetslederen om du lurer på noe om dette. Og følg ellers med på møtene for informasjon! 

Ungdomsforkynneren er vår egen forkynner hele uken på Ungdomscampen. Forkynneren har hovedansvaret for bibeltimene og opplegget der, i tillegg til at han/hun taler på Kick off-møtet og noen kvelder. Ungdomsforkynneren er der for DEG og dine spørsmål/tanker. Du må bare være frimodig og spørre om det du lurer på, snakke om det som ligger deg på hjertet eller kanskje du trenger litt forbønn?

Følg ungdomscampen på instagram

 
Håper vi snakkes i sommer!
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - svarte sirkelen
bottom of page