Ungdoms

Campen

Ungdomscampen er en del av arbeidet på Lyngdal bibelcamp. Vi har vårt eget program og våre egne arbeidere og frivillige. Men samtidig ønsker vi også å være synlige på campen ellers både i møtene og på området.

Se her for en beskrivelse av en «normal» ukesrytme på Ungdomscampen.

På Ungdomscampen møter du som deltager et lederteam som består av ungdomsleder, aktivitetsleder og forkynner. Ungdomslederen er lederen av lederteamet på ungdomscampen og er sjefen på ungdomscampen den aktuelle uken han/hun er der. Han/hun har oversikten over alt som skjer, og dersom du har spørsmål om alt fra bønneemner til hva som skjer senere i kveld, så kan du bare ta kontakt med ungdomslederen.

Du kan se hvem som er ledere de ulike ukene på denne siden.

Så har vi en egen aktivitetsleder. Han/hun har hovedansvaret for alle aktiviteter som vi arrangerer på Ungdomscampen. Hver dag har vi et eller annet opplegg, større eller mindre. Det er alt fra volleyball og fotball, til større happenings der vi kanskje forlater selve campområdet og drar av gårde for noen timers action en eller annen plass. Aktivitetslederen har alltid oversikten over hva som skjer på den sosiale fronten, og det er til denne personen du går når du har spørsmål eller vil melde deg på ulike aktiviteter og konkurranser.

Ungdomsforkynneren er vår egen forkynner hele uken på Ungdomscampen. Forkynneren har hovedansvaret for bibeltimene og opplegget der, i tillegg til at han/hun taler på Kick off-møtet og noen kvelder. Ungdomsforkynneren er der for DEG og dine spørsmål/tanker. Du må bare være frimodig og spørre om det du lurer på, snakke om det som ligger deg på hjertet eller kanskje du trenger litt forbønn?

 
Håper vi snakkes i sommer!
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - svarte sirkelen